Mi a véleményetek a szemöldökömről?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, pár napja csinálom így a szemöldökömet, egy kis szemhéjpúderrel és szemceruzával. Mi a véleményetek róla?
2014. máj. 6. 18:30
1/14 anonim válasza:
Borzalom!
Ne úgy csináld, mintha egy színezőt festenél ki, hanem kicsi apró vonalakat húzogatva, úm. "szálazva" egészítsd ki a lyukakat!
3/14 anonim válasza:
Kicsit finomabbra csináld és sokkal jobb lesz:)
4/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem gusztustalan...és még felemás is...
Most én ezt tényleg nem gonoszkodásból mondom, de szerintem még gyakorolnod kéne...
5/14 anonim válasza:
Kiszell Tünde megirigyelné, az biztos!
6/14 anonim válasza:
Túl vastag, túl sok, túl "tömött", túl sötét, szóval nem szép, nem nőies.
7/14 anonim válasza:
Szerintem is borzalmas. Vagyis csak túl erős. Finomabban, és vékonyabbra.
8/14 anonim válasza:
Hát ha Kiszel Tünci a példaképed, akkor csodás. Egyébként ízléstelen, természetellenes, ronda, és még csak nem is szabályos vagy szimmetrikus. :D Ne csináld... Ahogy látom, alapból is elég erős a szemöldököd, semmi szükség rá, hogy rajzolgasd, főleg, ha nem is megy.
9/14 anonim válasza:
az elsőn szép lett,a második nem.a szemceruza azét nem jó,mert nagyon lágy,és nem lehet vele természetes hatást elérni szemöldökhöz,mert ha akarod,ha nem ,túl sokat kensz fel.vegyél szemöldökceruzát,az keményebb,szálakat tudsz rajzolni vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!