Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Smink kérdés! Tudnátok segíteni?

Smink kérdés! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok eddig a mindennapi fekete szemceruzán kívül nem nagyon volt dolgom sminktermékekkel. Szeretnék egy kicsit nőiesedni. A ruhatáramban már megkezdtem a régi ruháim lecserélését, azonban szeretnék valamit használni, hogy az arcbőröm egyenletesnek és üdének tűnjön. Mit ajánlanátok? Alapozó, BB krém esetleg elég a púder, vagy kombinálva? Illetve azt sem tudom, hogyan válasszam ki a tökéletes színt? Kék szemem és eredetileg barna a hajam, bár jelenleg egy két árnyalattal világosabb barna.
2014. máj. 11. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

BB krém az jobb és annak fedésére a púder, szempillaspirálból én az essence volume...( [link] tudom ajánlani.

A tökéletes színt a testerek segítségével ki tudod választani(az a lényeg hogy ne legyen túl sötét, ha világos az annyira nem feltünő mintha sötét lenne)

A Clinique és az UNE bb krémjei nagyon jók! Ha kell még segítség írj!

2014. máj. 11. 16:54
 2/4 A kérdező kommentje:
BB krémből és púderből jó fajtát tudnál mondani? valamint a púdert az mivel érdemes felvinni?
2014. máj. 11. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:

bb krém közül tudom ajánlani az Aden BB krémjét, az Astor Lift Me Up-ot illetve a Balea Q10 Anti-Falten-t.

Púderből nagyon jók az essence/balea púderei. Én azt ajánlom hogy ecsettel vidd fel. Az essencenek van nagyon jó púderecsete.

2014. máj. 13. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
A Balea púderhez jár ilyen kis "applikátor", de a púderecsetek tényleg jobbak, viszont drágák
2014. máj. 20. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!