Ha alapozo ala nem rakok kremet baj?
Figyelt kérdés
Mennem kell valajova de nincs itthon semmilyen arc krem semmi.....
Száj szolozsir van az jó?
2016. jún. 21. 20:15
1/10 anonim válasza:
Bekennéd szőlőzsírral a fejed??
Miért nincs otthon krém? Minek sminkelsz, ha nem ápolod a bőröd?
2/10 anonim válasza:
Eleve nem is ertem hogy tudsz elni hidratalo nelkul, foleg, ha meg sminkelsz is. Ne kenj szolozsirt a fejedre! Inkabb szerezz be egy hidratalot, mivel nyar van ezert lehetoleg legyen benne fenyvedo is
3/10 anonim válasza:
Miért kéne mindenkinek hidratáló? Úgy mondjátok, mintha kötelező lenne. Az én bőröm a zsírosra valót se szívja be, másnap is löki ki a bőröm.
4/10 A kérdező kommentje:
Kajaj ugy mondjak mintha a vilag vege lenne 😂
2016. jún. 21. 22:39
5/10 anonim válasza:
Mert a hidratálás a bőrápolás része. Ha nem tisztítja, hidratálja rendszeresen a bőrét, hogy nézhet ki sminkben?
Mintha koszos, szakadt körmökre lakkot raknál.
6/10 anonim válasza:
Hidratáló annak kell akinek száraz a bőre. Ha nem az akkor nem kell. Szőlőzsír meg nagyon nem jó a bőrnek.
7/10 anonim válasza:
Ez egy nagy tévhit, minden bőrtípusnak kell a hidratálás.
8/10 anonim válasza:
Hülyeséget beszélsz, 6-os, mindenkinek kell a hidratálás. Nekem kombinált bőröm van, és igen, még nekem is szükségem van rá, ez az alapja mindennek.
9/10 anonim válasza:
Jó, akkor mondjatok olyan hidratálókrémet(crueltryfree-t), amitől nem kezd el sírni a zsírosbőröm, hogy miért kínzom vele:D
10/10 anonim válasza:
Nem kell alá krém főleg nyáron nem esetleg primer -t használj alá ! ESte pedig amikor lemosod a sminked arc lemosóval utána kend be valami frissítő hidratáló krémmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!