Virág tetkó! Akinek van bármi virág tetkója, elmondaná mi, esetleg ha van képe küldene, akár hasonlót?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Van egy kB 20 éves fekete tetoválásom a vádlimon. Sajnos a tetováló is elég kezdö volt, és idövel nagyon eldeformálódott a tetko. A lényeg,hogy szeretném lefedni egy másik tetoválással. Viszont kettes tipusu cukorbetegségem van ,magas vérnyomásom és föleg melegben...
Az alkarom belső része félig kész, görög mitologiabol meduza. Viszont a kulso reszre egy virágos japános tetovalast neztem ki, viszont a tetoválom le akar beszélni, szerinte maradjunk témánál. Szerintetek?
Van érzéstelenítés elötte?
Szeretném kipróbálni:) A válaszokat köszönöm!
12 napos tetoválás könyék és alkar felett a hajlatnál még viszketni szokott és néha időnként ilyen melegségérzet jön rá a tetovált részen ez mennyire normális ebben az időszakban? A var az lejött már de még ilyen fehér vékony bőr réteg még jön le. Kenegetem bepanthennel
Szeretek rajzolni, valamennyire még megy is, de van hova fejlődnöm még. de nagyon érdekelne a tetoválás is már rég óta, de nem mertem ki próbálni. arra gondoltam hogy vennék egy kezdő szettet és mű bőrön gyakorolnék, néznék videókat tetoválóktól, és ha ez után ugy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!