Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Akinek van lábfej tetoválása...

Akinek van lábfej tetoválása (főleg minta, nem írás), mennyire kopik? Nagyon elhalványul? Sokszor kell átüttetni?

Figyelt kérdés
Fájdalom nem igazán rettent el, inkább csak az érdekelne, hogy mennyire kopik, illetve mennyire marad meg szépen a lábfejen a tetoválás. A lány, aki az előző két tetkómat csinálta, azt mondta lábfejre nem vállal, mert nagyon kopik, és sokszori újraüttetés után is halvány marad.

2014. máj. 12. 19:57
 1/8 anonim válasza:
100%
Nekem lassan 2éve meg van és nem kopott ki semmit és 1x lett átütve :) 17L
2014. máj. 12. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom ki a tetoválód, de nem érthet nagyon a szakmájához. Egyáltalán nem kopik, a teljes lábfejem fedi, egyszer kellett átüttetni a gyógyulása után.Nincs vele semmi problémám, teljesen élénk marad.t Nyáron mondjuk extra naptejet kap minden alkalommal ha nyitott cipőben vagyok
2014. máj. 12. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Jobb is hogy nem vállalt el, mert nem igazán érthet hozzá... Abszolúte nem kopott ki az enyém sem, átüttetve sem lett, olyan mint új korában. Sőt! én amikor megcsináltattam, lefóliáztam fürdéshez, de nem sikerült légmentesen és sikeresen áztattam. És még így is gyönyörű.
2014. máj. 12. 22:20
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) egyébként nagyon is jól ért a szakmájához a leányzó, csak szerintem azért mondta, mert neki is van egy tetkó a lábfején, és az elég erőteljesen megkopott...
2014. máj. 13. 08:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
fura,akkor tudhatná,hgoy el lett rontva a sajátja, vagy nem vigyázott rá a gyógyullási időben. De kitudja,lehet neki nem bírja a lába a festéket?
2014. máj. 13. 09:37
 6/8 A kérdező kommentje:
hát nem vagyunk egyformák...
2014. máj. 13. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 hónapja lett kész,imádom,most lesz 1x még átüttve,de így is nagyon szépen megmaradt,VISZONT az utókezelés nagyon rossz volt nekem. :( macerás volt a lábfejem fóliázni,zoknit húzni,ne érje víz stb...
2014. máj. 13. 13:20
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget :) hát nekem az a legkevesebb, azt a pár napot kibírom befóliázva, meg épp érettségi időszak van, szóval túl sűrűn nem járok el itthonról :D
2014. máj. 13. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!