Tetoválók, segítene valaki?
Figyelt kérdés
októberben töltöm a 18-at, és szeretnék majd tetoválást. mit javasoltok, hány évesen csináltassak? nem akarom hogy deformálódjon, vagy ilyesmi. azért kérdezem. másik kérdésem hogy hol tudok utána nézni a minták jelentésének? esetleg lehet valahol tetkót tervezni?2014. máj. 12. 21:33
1/6 anonim válasza:
Akkor csináltass ha már egy ideje tudod mit akarsz,nem csak úgy beugrott valami. HA tudod a mintát,megtalálod a jelentést is, ha fontos. Tetkót majd tervez a tetováló,akit választasz. Egyébként meg attól függ,hogy deformálódik-e,hogy hova teteted.
2/6 A kérdező kommentje:
már régóta akarok de még semmi ötlet. ha 1 éven belül csináltatnék a vádlim hátsó részére, akkor az eltorzulna futás miatt vagy egyéb sport miatt?
2014. máj. 12. 21:48
3/6 anonim válasza:
ha nem nősz még 30 centit és nem hízol ugyanennyi kilót, akkor nem fog változni. én 16 évesen csináltattam az elsőt, azóta fogytam is, híztam is, de semmi sem látszik rajta.
4/6 anonim válasza:
nem fog eltorzulni a vádlidon, hacsak nem lépsz Illés Norbi nyomdokaiba :)
ahol esélyes a torzulás, az a mell, bicepsz, has. alkar, tarkó, vádli kb. ugyan olyan marad.
5/6 anonim válasza:
Vádlin nem lesz baja, de nem értem,hogy lehet úgy akarni,hogy nem tudod mit akarsz :D
6/6 A kérdező kommentje:
hát csak azt tudom hogy akarok. egy minta kering a fejembe kb 2 hónapja, de nem akarom elsietni. szerintem még 1 bő évet mindenképp várok.
2014. máj. 12. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!