Mennyire fáj bordánál a tetoválás?

válasza:Attól függ mennyi ideig tart.
Nekem az oldalamon-bordában van.
2 óra után azért már igencsak fájt, két és fél órától szenvedtem, a 3. óra után már csillagokat láttam, az az utolsó fél óra felért az egész előtte lévő fájdalommal :D
De az enyém elég nagy, és sok volt benne a színezés.
Sokat segít, ha szimpi a tetováló egyébként, én kibírtam jajgatás meg bőgés, hiszti nélkül simán, első tetkó volt.
Nehéz hogy nem vehetsz akárhogy levegőt, főleg a kontúrnál.
De az igazán rossz utána volt....nagyon nagy felületet fóliázni az oldaladon egy élmény....4 napig alig bírtam mozdulni :D
Kapcsolódó kérdések:
Valami igazán sokatmondót de mégis "belsőséges" tetkót szeretnénk, közösen lehetőleg ugyanazt ha nem is ugyanoda.Egy szimbólum,jel,felirat bármi szóba jöhet, csak valami irány kéne hogy milyen legyen.. 18F és 22L
Olyan tetoválót keresek, aki szépen színez, profi, gyors és precíz, és nem mellesleg budapesti. Tudtok valakit ajánlani??
Korán érő vagyok és most 21-nek is kinézek. 183cm 78kg vagyok. Karom mérete 38-as edzès utàn. Azt szeretnèm kèrdezni hogy szeretnék egy maori tetoválást ami a vállamtól indulna a alkarom közepéig. Azért maori mert tetszik a stílus és minden...
(idétlen válaszokat nem kérek)
Sziasztok!15 éves srác vagyok, és eléggé szeretnék tetoválást. Nem ezeket a divat,swagvagyok,menőgyerek féléket, hanem saját magamnak jelentene sokat. A következőre gondoltam: felkaromra szeretnék egy idézetet, és egy tövist. Az idézetekből 2 van amit magamra...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!