Van egy velem egykorú barátnőm, de ő már nem szűz. Sokat pettingeltünk már, csináltunk már úgy is, mintha szexelnénk, de ruhában. Sor került volna a szexre, amikor hirtelen lekonyult. Miért?
Szóval, 16 éves vagyok, van egy velem egykorú barátnőm, de ő már nem szűz. Sokat pettingeltünk már, csináltunk már úgy is, mintha szexelnénk, de ruhában. Egyszer volt egy alkalom, amikor megtörténhetett volna, de petting után levetkőztünk, felhúztam a gumit és hirtelen lekonyult...azt hittem levágom, elég kínos volt. Most lesz egy alkalom, amikor újra "próbálkozhatok", de nagyon félek, hogy hasonló dolog fog történni. Olvastam már, hogy volt másoknak is ilyen problémája..esetleg ha tudnátok segíteni, hogy hogy kűzdjem le, mit csináljak-ne csináljak, megköszönném.
Egy másik kérdés, ha már írok: ha esetleg reggel újra(remélem legalábbis:)) csináljuk, zuhany alatt, és nem húzok fel gumit, de orgazmusnál kihúzom belőle, ..szóval attól még lehet, hogy terhes lesz? Nagyon szépen köszönöm előre is!
Először:
Igen attól még lehet terhes, mivel előváladékod akor is keletkezik.
Másodszor:
Ne görcsölj mindenen, főleg ne azért, hogy adja az ég, hogy sikerüljön, mert akkor tuti nem fog.
Ez tapasztalat.
Engedd el maad bízzátok magatokat egymásra.
Különben is, ha a barátnőd tudja, hogy te még szűz vagy, akkor figyelni is fog még rád, ez biztos, legalábbis irányít.
Egyébként gyanítom, hogy a görcsölés miatt em tudod megtenni.
Figyu adok egy nálam bevállt tippet;-)
Most karikor megtörtént az első én voltam szűz barátnőm nem.
Én voltam felül azt mondta húzzam fel a gumit és lássak neki.
Ezzel a lendülettel le is konyult:)
Próbálkoztam de nem sikerült.
Mondtam neki hogy üljön rám mocorogjon,közben csókolóztunk ezáltal ellazultam.
Gyorsan gumi fel és már bent is voltam a menyországban:)
Sok szerencsét és remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!