Hogyan veszítetted el a szüzességed?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál?
Hol?
Milyen póz?
2011. jún. 14. 22:44
11/16 anonim válasza:
17 voltam, kocsmáztunk és utána nálunk kicsit piásan. misszionárius pozba, mert lovagloba valahogy nem ment bele.. :DD
12/16 anonim válasza:
18, volt barátomnál, misszionárius.
18/l
13/16 anonim válasza:
16 éves voltam
Haveromék házi buliján, a szobájában :PP
misszionárius
17/F
14/16 ekeke válasza:
17 voltam, egy szutyok csajjal naluk Erden, mert mar nagyon kivoltam. O volt alul, nekem 3 perc... Rettenetes volt, fajt is, a no hajas meg unott meg proli is volt, egy honapig nem tudtam nore nezni... Aztan szerencsere megismertem az elso baratnomet, akivel szep masfel evunk lett.
15/16 anonim válasza:
14 éves voltam,unokatesóméknál volt a szülinapi bulim...otvolt a barátom,együtt aludtunk.és kifli pózban.:)(oldalra fordulva) nem volt a legjobb,fájt is nagyon.
16/16 anonim válasza:
16
nálunk az ágyamon
misszionárius
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!