20 éves vagyok, és szűz. Ismerek egy lányt, aki nagyon
tetszik, és úgy látom neki is én, hogy lehetne ennél
több?
1/14 A kérdező kommentje:
hogy lehetnék határozottabb ?
Ezt bebuktad, mert szüzen biztosan nem kellesz neki. Esetleg menj prostihoz, és utána próbálkozz.
2012. jún. 12. 09:09
Próbálkozz nála, hívd randira, ide-oda. Ha látja, hogy tetszik neked az már elég. (reméljük te is tetszel neki) Egyáltalán nem gáz, ha szűz vagy, inkább arra legyél büszke, hogy nem dugtál még meg ócska r*b@ncot csak azért, hogy ne legyél az. Ha csak ez lenne veled a "baj" én biztosan nem utasítanálak el. :)
22/L
2012. jún. 12. 09:15
4/14 anonim válasza:
ma 09:15
Akkor te valami ritka rendes lány lehetsz, mert a legtöbb lány pánikba esik vagy rosszul lesz, ha meghallja, hogy szűz a leendő kedvese. ;)
2012. jún. 12. 09:16
Ma már az a normális, ha ócska r*b*ncokat dug az ember. Én is itt csesztem el az életemet, hogy nem tettem meg.
2012. jún. 12. 09:17
Én nem esnék pánikba egyáltalán. :)
Arra meg büszke lehetsz, hogy az cseszte el az életedet, hogy nem futkostál lotyók után. Az sokkal visszataszítóbb, ha egy pasi minden szembejövő tripperes cafkát megd*g.
2012. jún. 12. 09:19
Ahogy mar elöttem is irtak kedveskedj neki hivd el moziba fagyizni esetleg setalni amibe van 1 kis romantika is ne legyel felenk annak ellenere h szüz vagy van aki kesöbberik azzal sincs semmi baj csak legyel tökösebb es menni fog a dolog. en 14 voltam mikor el vesztettem es a csajszi meg 18 es nem tagitott mellollemm majd fel evig :) kezdetnek jo volt utanna jott az onbizalom es jott a többi lanyka!szal hajra es sok sikert :)
2012. jún. 12. 09:22
Szedd össze a pozitív behatásokat amiket eddig mondtak rád és fogd fel, hogy nem vagy te rossz pasi :) Ha nem teszed meg akkor buktad. Amíg én is sajnáltattam magam, hogy sok pasi mennyivel jobb stb. semmire ne mentem. Amikor átálltam arra, hogy rájöttem a saját értékeimre és lett önbizalmam és magabiztosságom érdekes módon máris sikerem volt a csajoknál :) Fejben dől el minden, persze nem árt adni a külsőre is, mert lehet magabiztos ha csövesnek nézel ki :D 22/F
2012. jún. 12. 09:34
4-es. Azért esnek pánikba, mert félnek, hogy utána túlontúl ragaszkodó lesz. És igen is jó móka szűz pasikat beavatni.
21/L
2012. jún. 12. 09:39
10/14 anonim válasza:
Akkor engem is bevathatna már egy lány. 22 éves fiúként már nagyon nehéz szex nélkül. :D
2012. jún. 12. 09:42
Kapcsolódó kérdések: