Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Felszakadhatott a szűzhártyám?

Mókuspophoprop kérdése:

Felszakadhatott a szűzhártyám?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, nem voltam még együtt senkivel. Egyik nap feldugtam magamnak valamit, de utána véreztem. ( menses nem lehetett mivel, nem volt ideje és a nap többi részében nem vérzett) Szóval akkor a kérdés adott: felszakadt szerintetek? A rosszindulatú kommenteket mellőzzétek!

2012. aug. 8. 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges,de inkább csak megsértetted.Igen, szűz vagy még,ha át is szakadt akkor is.
2012. aug. 8. 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Már eleve van rajt lyuk.

Gratulálok, mostantól nem vagy szűz, gyakorlatilag. (Elvileg az vagy, mert nem járt benned f@sz.´)

2012. aug. 8. 00:03
 3/7 Mókusgyilkos ***** válasza:

ehhez miért gratulálsz? bármi mástól is megsérülhet a szűzhártya ez semmit nem jelent.

kérdező: attól függ hát ha lényegesen vastagabb volt mint mondjuk az ujjad v amit eddig vérzés és fájdalom nélkül használtál akkor átszakadt ha nem volt lényegesen vastagabb akkor megsértetted.

2012. aug. 8. 00:06
 4/7 anonim ***** válasza:
könnyne lehet hogy átszakadt, de óvatosan ezzel a feldugok ezt azt dologgal. egyik az könnyen meg sértheted a hüvelyedet a másik hogy kialakulhat fertőzés a "valamiktől" ha nem fertőtleníted, de legalább mosod meg elötte.
2012. aug. 8. 00:07
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!(előbb utóbb majd kiderül, de rémélem csak karcolás.)

Mókusgyilkos: a 'cucc' kb. másfél ujj vastagságú volt, 10-12 cm hosszú. fájni nem fájt, meg sem éreztem, érdes, karcoló felület nincs rajta.

2012. aug. 8. 00:28
 6/7 anonim válasza:
Én is dugdostam magamba ilyeneket amikor fiatal voltam és ugyanígy jártam. Aztán amikor először fiúval voltam akkor nem is fájt meg nem vérzett. Szóval nem rontja el a helyzetet egy kis vér :D
2012. aug. 8. 01:46
 7/7 anonim ***** válasza:
igen, át tudod szakítani, bár én nem vagyok biztos benne, hogy amiatt vérzett, lehet, hogy csak felsértetted (ez ugye függ attól, mit dugtál fel)
2013. jún. 1. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Mekkora esély van rá, hogy átszakad a szűzhártyám önkielégítés közben? (lent)

Szóval..idáig csak a csiklómnál csináltam, de most ki szeretném próbálni, hogy milyen, ha feldugom egy ujjamat, vagy ilyesmi.. Mekkora az esély rá, hogy átszakad a szűzhártyám?(nem biztos, hogy megvan még, mert nagyon sokat táncolok, ami tele van spárgákkal meg...

Honnan tudhatom hogy megvan-e még a szűzhártyám? Azt miből lehet érezni?

csak mert hallottam olyanokat hogy màr a maszturbàlàstól,sporttól is àtszakadhat..

Már régóta ujjazom magam, elég mélyre 'megyek' és nagyon élvezem. De nem csak ujjal szoktam. Ezek szerint átszakadt a szűzhártyám?

Soha nem fáj.Az elején emlékszem,hogy kellemetlen volt,de nem vérzett. Ezekszerint már átszakadt?(még férfival nem voltam)

Lehetséges h átszakadt a szűzhártyám?

A menstruációm elején még 12 évesen normál méretű tampont használtam és nem sikerült felhelyeznem csak kb egy fél órás próbálkozás után többször próbáltam benyomni de nem ment és fájt is és nagyon véreztem lehet h akkor átszakítottam a szűzhártyám?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!