Felszakadhatott a szűzhártyám?

válasza:

válasza:Már eleve van rajt lyuk.
Gratulálok, mostantól nem vagy szűz, gyakorlatilag. (Elvileg az vagy, mert nem járt benned f@sz.´)

válasza:ehhez miért gratulálsz? bármi mástól is megsérülhet a szűzhártya ez semmit nem jelent.
kérdező: attól függ hát ha lényegesen vastagabb volt mint mondjuk az ujjad v amit eddig vérzés és fájdalom nélkül használtál akkor átszakadt ha nem volt lényegesen vastagabb akkor megsértetted.

válasza:köszönöm szépen a válaszokat!(előbb utóbb majd kiderül, de rémélem csak karcolás.)
Mókusgyilkos: a 'cucc' kb. másfél ujj vastagságú volt, 10-12 cm hosszú. fájni nem fájt, meg sem éreztem, érdes, karcoló felület nincs rajta.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
csak normális válaszokat kérek :D
Szóval..idáig csak a csiklómnál csináltam, de most ki szeretném próbálni, hogy milyen, ha feldugom egy ujjamat, vagy ilyesmi.. Mekkora az esély rá, hogy átszakad a szűzhártyám?(nem biztos, hogy megvan még, mert nagyon sokat táncolok, ami tele van spárgákkal meg...
csak mert hallottam olyanokat hogy màr a maszturbàlàstól,sporttól is àtszakadhat..
Soha nem fáj.Az elején emlékszem,hogy kellemetlen volt,de nem vérzett. Ezekszerint már átszakadt?(még férfival nem voltam)
A menstruációm elején még 12 évesen normál méretű tampont használtam és nem sikerült felhelyeznem csak kb egy fél órás próbálkozás után többször próbáltam benyomni de nem ment és fájt is és nagyon véreztem lehet h akkor átszakítottam a szűzhártyám?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!