Létezik olyan, hogy egyesek rendszeresen közösülnek, miközben a szűzhártya ép? Hiszen a szűzhártyák egyik fajtája karima, vagy félhold alakú.
Figyelt kérdés
Tudom, h ez ritka eset, ha létezik ilyen egyáltalán, de van ilyen?
Az is érdekel, akinek teljesen fedett a szűzhártyája, annak képtelenség-e tampont felhelyeznie?
2013. márc. 8. 10:52
1/4 anonim válasza:
Én annó igy jártam. már voltam a barátommal, igaz nem ment rendesen mert nagyon fájt, de betette (mindketten kezdők voltunk), aztán pár hónap mulva mentem rovoshoz hoyg feliratok gyógyszert és a vizsgálatnál momndta a nőgyógyász hogy még ép a zsűzhártyám. Igazából nem is tudom mikor szkadt árt igazán, bár mintha rémlene egy este hogy jobban fájt. Viszont ezzel a sráccal maga az aktus sosem volt igazán jó, neki sem. Inkább más módon voltunk együtt. Nekem mindig fájt. AZtán annak a kapcsolatnak vége lett és a következővel simán ment a dolog, pedig annak a srácnak meg nagyon nagy volt a szerszáma, mégsem volt küülönösebb gond. Ja és tampont nem tudtam felrakni addig amig szűz voltam. Mondjuk a mai napig scak akkor hazsbálok ha strandos program van. Más lányoknak meg simán megy akkor is ha még szűz, de soknak nem. Ebből is látszik embere válogatja.
2/4 A kérdező kommentje:
Kedves első beíró,
köszi válaszod. :) Egyébként érdekesnek tűnik, hogy későbbi, nagyobb péniszű sráctól már nem fájt neked, kisebb péniszűtől meg igen. Lehetséges, hogy ennek oka az, hogy a kisebb fütyitől időközben tágult a puncid, és edződött?
Ezek szerint mégis létezik sikeres közösülés néha oly módon is ,h nem szakad át a szűzhártya. :) Érdekel, hány aktus után szakadt el? Az első srác, aki csinálta veled, sose szakította át?
2013. márc. 8. 11:08
3/4 anonim válasza:
hat a szuzhartya 3 centire van a behatolas utan ha jol tudom szerintem meg lehetetlen hogy ep maradjon esetleg az egyik oldala atszakadt de az meg nagyon fajdalmas lehet ha nem szakadt at teljesen
4/4 anonim válasza:
kéne neked egy fiú aki jól megbasz első író...
írj privátba és megoldjuk.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!