Jövőhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de ő idősebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet. Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszűzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szűz vagyok?

válasza:

válasza:

válasza:ésakkor mivan?:D
amúgy ha aztírod a szexre, hogy "azt" ebből is láccik h baromi éretlen cvagy még és a szex nemegészen nekedvaló még

válasza:

válasza:Mért nem lehet megadni a kérdésre a választ?
Nem kioktatást kér!
amugy meg minnél jobban mondjátok neki hogy ne meg stb....megfoglya csinálni mert akarja!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
AZT AKAROM HOGY élvezze az elsőt széppé akarom tenni és azt ha kicsit vad lenne ÖTLETEKET!! de én sem vagyok benne nagyon ebbe a témába!! írjatok pár jó dolgot mit hogyan!!?és a védekezést is hogy hogyan kéne!! előre köszi
Rendes válaszokat, köszi.: )
probálkozam prostiiknál?? vagy hol?? vagy ciki az hogy 17 évesen szűz vagyok?
A barátommal ma kicsit jobban bemelegedtünk, megpróbált behatolni, de nagyon fájt véreztem is nem engedtem többször, kibírhatatlan volt. Szerencsére nem erőltette a dolgot. Ezek szerint elveszítettem a szüzességem? 16/L Értelmes válaszokat várok :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!