Tanácsokat szeretnék kérni tapasztaltaktól! Ennyire megviselt volna az első együttlét? 21/L
Istenem... miért vagy ilyen buta?
Egy normális férfi, aki szereti a párját, nem erőszakolja rá a szexet három hónap után, mikor az még szűz és teljesen tapasztalatlan. Gratulálok, hogy úgy belementél, hogy tisztában vagy azzal, nem érzed magad késznek rá, nem is akartad igazából. Így persze, hogy ideges voltál és nem tudtad elengedni magad.
Ahhoz pedig külön gratulálok, hogy azt hiszed, hogy szeret téged a barátod. Elárulom, a legnagyobb paraszt dolog, hogy úgy akar beléd hatolni, hogy egyértelműen nem vagy elég tág és nedves. Ennél jóval több előjátékot és izgatást igényel egy szűz lány, de egy nem szűz is! Mi az, hogy bedugja úgy, hogy nem is vagy már nedves?
Meg egyébként, nem érzed kicsit szánalmasnak, hogy egy 23 éves, nem szűz férfi annyit tud a szexről, hogy ha nedves a bugyid, akkor az azt jelenti, hogy már elélveztél? Miért nem olyasvalakinek tartogattad magad, aki figyel rád, szeret téged, törődik veled, tiszteletben tartja, hogyha még várni szeretnél, és mindenekelőtt TISZTÁBAN VAN A SZEXUALITÁSSAL?
Nagyjából egyet is értek az utolsó válasszal.Ami viszont átjött nekem az írásodból kedves kérdező hogy nagyon érzékeny lelkű lány lehetsz,ami nem baj csak ebben az esetben olyan párt kell találnod magad mellé aki megbecsüli ezt,megérti,tudja kezelni.
Én 27 vagyok és még nem volt semmiféle kapcsolatom.De már jó lenne egy hozzám méltó lányt találni.
1. nem, nekünk is néha előfordul
2. igen, mert azért elég durván hatolt beléd - néha nekem is szokott egy-egy vadabb szex után
3. mondjuk mostanában
4. nem, a szüzesség elvesztése is okozhat némi késést, vagy változást
5. nem, miért lenne?
Viszont: MIÉRT tetted meg, ha nem is akartad? A barátod egy nagy tahó, amiért erőszakoskodott - mert ez az - veled, és semennyire sem tisztel, vagy becsül. Ha ezt tenné, mondjuk pettingeltek volna már 1. 2. ottalvástól, és akkor talán felkészülsz. Nem, ő csak a fa.rka után ment, le...rva, hogy NEKED is jó legyen.
Én valószínű kivágtam volna (vagy most), mint macskát szrni, mert ezt érdemelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!