Ti szeretitek még mindig a Death Note-ot?
Figyelt kérdés
Én most nagyon rá vagyok kattanva :) és azért is kérdezem mert már nem egy mostani anmie és ti is szeretitek -e még ha igen nektek ki a kedvencetek?2013. okt. 29. 23:44
1/26 anonim válasza:
Én szeretem, örök kedvencem asszem. L a kedvencem a sorozatban.
2/26 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem is örök :3
2013. okt. 30. 00:12
3/26 anonim válasza:
persze egyik kedvenc animém :)
kb féléve néztem meg újra
am nekem változott hogy melyik szereplő a kedvencem régebben nagy Light fan voltam most már az anime végére kissé csalódtam Lightban sok olyan jelenet van amikor eléggé látszik ,hogy egy szociopata örülté vált :D
Az új kedvenc szereplőm Misa <3 ő vele tudok legjobban azonosulni az animében
4/26 Kameko-san válasza:
Persze, még mindig imádom. :)
5/26 anonim válasza:
igen, az egyik legjobb anime amit láttam.
Light volt a kedvencem.
6/26 anonim válasza:
igen bár miután L meghalt már unalmas egy kicsit
7/26 anonim válasza:
L halála után az volt a baj, hogy N majmolja őt. Sokkal jobb lett volna, ha egy másik személyiséget kapott volna Near.
Amúgy egy örök kedvenc marad!
8/26 anonim válasza:
én imádom, de valahogy L halála után minden megváltozott... rossz értelemben mondom
9/26 anonim válasza:
Bár még nem csináltam toplistát a kedvenc animéimről, de tutira benne lenne az első háromban. Nekem Ryuk az egyik kedvencem, azzal az almamániájával... :D (szinte a földön fetrengtem a röhögéstől, mikor elvonási tünetei voltak) L-t is kedveltem, ahogy sütikkel meg a többivel szemléltette a dolgokat. De az is erős volt, hogy Near folyton babázott/dobókockákkal/gyufákkal (ha jól emlékszem) építkezett. x'D
10/26 anonim válasza:
Az animét is többször láttam,és a mangát is olvastam már párszor,de még mindig szeretem :3 Nekem is Ryuk a kedvencem :D Meg talán Matsuda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!