Viszonylag könnyen rajzolható anime karakterek?
Kb. fél éve rengeteget rajzoltam, tollal is, azt imádtam, aztán abbahagytam (nem igazán volt időm, tudjátok, suli meg minden). Most itt a nyár, újra szeretném kezdeni, majdnem kezdő szintről, de sajnos nincs türelmem 5-6 órát dolgozni egy-egy "alkotáson", maximum 2-3-at. Szóval olyan anime szereplőt keresek, akinek lerajzolásához (tollal) nem kell művészi tehetség.:)
13L
Hetaliából az összes szereplő könnyen lerajzolható
Nanatsu no Taizaiból King (én őt fél óra alatt rajzoltam le)
Shingeki no Kyojinból Levi hadnagy
Shokugeki no Somából Soma
Ansatsu Kyoushitsu: Korosensei
Death Parade: Decim
Aldnoah Zero: Slane
Pandora Hearts: Rufus Barme
Gekkan Shoujo Nozaki-kun: Mikorin
Én ezeket a szereplőket rajzoltam le max 2 óra alatt ^^
A Dark Flame Master a.k.a Togashi Yuuta: chuunibyou demo koi ga shitai a kedvenc animém!!!
Olyan mintha Kiritot,Lelouchot és egy teljesen átlagos srácot egybe gyúrnak, plusz még egy kis sötét láng sárkánnyal megszórták volna.Nagyon menő!!!
Dark Flame Master!!!!!!
"nem kell művészi tehetség"
Szerinted rajzolni nem tudó emberek készítik az anime-mangákat?!
Kifagyok a rajzolni nem tudókon.
Lehet vannak egyszerűbb karakterek, de a rajzolónak több éves tanulás/tapasztalata van! Anatomia stb mellett.
Fiatal naív gyerekek, logikusan gondolkodni is kellene. -.-"
A ceruzától papírtól mai napig nem váltam meg s huszonévesen is úgy érzem: kell tanulnom még. (művészetibe jártam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!