Hogwarts Legacy ban hogyan kell újra megcsinálni egy küldetést?
Figyelt kérdés
Épp azt a küldetést csináltam, ahol az “Imperio” főbenjáró átkot tudtam volna megtanulni, viszont a kriptákban nem nagyon volt tiszta hogy mit is kellene csinálni, és tovább mentem, viszont a végén mikor a koboldokkal kellett legyőzni nem kaptam meg a varázsigét. Utánna néztem, és a kriptában kellett volna megtanulnom. Hogyan tudnám újra csinálni a küldetést? Vagy cseszhetem?!febr. 25. 11:29
1/6 anonim 

válasza:

Hát ha vége lett és választottál valamit (megtanulod vagy nem tanulod meg), akkor ennyi. De nem sokat vesztesz, ezeket ritkán lehet amúgy is használni.
2/6 A kérdező kommentje:
Mentések között próbáltam vissza menni, de viszont csak oda tudtam vissza menni amikor vége lett a harcnak a koboldokkal. Nincs lehetőség arra, valahogy hogy messzebbre is vissza lehessen menni?
febr. 25. 11:42
3/6 anonim 

válasza:

Hát nem tudok erre mit mondani, ez a lényege a mentésnek. Ha mentettél korábban, akkor vissza tudsz menni, ha nem akkor meg nem.
4/6 anonim 

válasza:

Ha lemaradtál a varázslatról később megtanulhatod, de csak ha vége van a teljes küldi sorozatnak és Sebastian mellett állsz ki a végén (In the Shadow of Friendship).
Bemész az órába a rejtekhelyhez, majd beszélsz Sebastiannal és megtanítja neked ha kimaradt valami.
5/6 A kérdező kommentje:
Vissza mentem a küldetés cégére, miután végeztem elmentem Sebastian hoz és meg lehetett tanulni tőle, nem kellett végig vinnem az egész küldisorozatot:)
febr. 26. 19:29
6/6 anonim 

válasza:

Régen játszottam vele, mikor kijött, lehet azóta volt update, akkor jó kínzást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!