Stardew Valley Expanded mod Steamben ha letöltöm magyar nyelvű lesz?
Figyelt kérdés
Most játszottam először a Stardew Valley játékkal, mod nélkül, nagyon megszerettem, az 5. évben vagyok, lassan minden lehetőséget kimaxolok, úgyhogy majd egy új farmot akarok kezdeni.
Olvastam erről az Expanded modról, hogy egy csomó plusz dolgot beletesz a játékba, és arra gondoltam hogy a következő farmos életemet ezzel a moddal együtt kezdeném el, viszont nem tudom hogy a moddal is teljes mértékben magyar lenne e a játék.
Aki letöltötte már Steamen, és használja ezt a modot, segítene légyszi hogy magyar marad e a játék?
Köszönöm szépen! 🙂
tegnap 10:53
1/1 A kérdező kommentje:
Közben találtam a neten egy csajt aki AI-al lefordította magyarra ezt a modot, gondolom akkor ezt kell letöltenem😅
tegnap 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!