Amikor a legosok egy gyárban vagy nemtomhol összecsomagolják a legókat, egyessével számolnak meg minden darabot, hogy mennyit kell beletenni? Mi van, ha elrontják?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tele a történelem hatalmas kivándorlásokkal pl. írek Amerikába költöztek, a második világháború idején tömegesen szöktek külföldre, háború előtt sok szegény ember ment külföldre időszakosan.
Hogy képzeljem el, mekkora lehet? Mondjuk viszonyítsunk egy cipős dobozhoz. Szeretnénk elmenni nyaralni és gondoltam veszek egyet, de elég kicsi az autónk és sok cuccal megyünk, nem tudom egyáltalán érdemes-e beruházni rá. Ha kicsire össze lehet csomagolni, akkor...
Sosem szoktam reggelizni és gondoltam, hogy a kötelező és kifizetett reggelimnél csinálok magamnak szendvicseket vagy valamit a svédasztalról, berakom a táskámba és lelépek, tehát nem ott fogyasztanám el, hanem később, út közben. Ilyet lehet csinálni egy...
A libri web oldalán láttam egy boxban a 7 könyvet, de az angol nyelvű volt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!