Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Amikor a legosok egy gyárban...

Amikor a legosok egy gyárban vagy nemtomhol összecsomagolják a legókat, egyessével számolnak meg minden darabot, hogy mennyit kell beletenni? Mi van, ha elrontják?

Figyelt kérdés
És ez egy jól fizető munka? :)
ma 21:20
 1/3 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván automatizált a lego gyártás, de hogy automatizálják hogy melyik darabból mennyit kell beletenni egy-egy zacskóba?
ma 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt emberek számolják? :D
ma 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom ugyanúgy egy készlet van egy időben gyártósoron, tehát ami készül az a gyártás után egy szortírozó szakaszba megy át és a gépek kiválogatják utána dobozonkénti adagokra. Hatalmas sebesség visszaesés és még nagyobb hibaráta lenne a gyártási folyamatban, ha ezt utána kézzel emberek végeznek el. Tudtommal az emberek csak a formába öntő gépeket felügyelik vagy kezelik.
ma 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Manapság miért az az ideológia, hogy valaki magyarázattal tartozik a családjának, ha külföldre költözik, míg régen senki nem csinált belőle ügyet, ha...

Tele a történelem hatalmas kivándorlásokkal pl. írek Amerikába költöztek, a második világháború idején tömegesen szöktek külföldre, háború előtt sok szegény ember ment külföldre időszakosan.

Mekkora egy utazóágy összecsomagolt állapotában?

Hogy képzeljem el, mekkora lehet? Mondjuk viszonyítsunk egy cipős dobozhoz. Szeretnénk elmenni nyaralni és gondoltam veszek egyet, de elég kicsi az autónk és sok cuccal megyünk, nem tudom egyáltalán érdemes-e beruházni rá. Ha kicsire össze lehet csomagolni, akkor...

Szálloda éttermében a svédasztalos reggelimet összecsomagolhatom és elvihetem, ha nem ott akarom elfogyasztani?

Sosem szoktam reggelizni és gondoltam, hogy a kötelező és kifizetett reggelimnél csinálok magamnak szendvicseket vagy valamit a svédasztalról, berakom a táskámba és lelépek, tehát nem ott fogyasztanám el, hanem később, út közben. Ilyet lehet csinálni egy...

Meg lehet venni mind a 7 Harry Potter könyvet összecsomagolva magyarul?

A libri web oldalán láttam egy boxban a 7 könyvet, de az angol nyelvű volt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!