Párna kérdése:
Nagyon kezdő vagyok. Letöltöttem a cs 1.6-t és hogy honnan tudok pályákat letölteni és még azt is, hogy hogyan tudom betenni a játékba?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 13:29
1/1 anonim 

válasza:

válasza:A Steam mappájában a steamapps mappában ott lesz a CS 1.6 és ott maps, oda rakd.
Kapcsolódó kérdések:
Letöltöttem egy programot elindítottam a Mozila Firefoxot te a kezdő lapom a megszokott hejett egy bizonyos sreach lett deh én megváltoztattam a...
Ez miért van így??Mivel tudom hejre hozni?
Ha letöltöttem egy torrent file-t ( lejött mind az 1.85 GB) megvan minden akkor hogyan kell elkezdeni a telepítést?
M ost van 5 file-m amivel a windows nem tud mit kezdeni. Tök kezdő vagyok szóval nemtudom mit hogy kell csinálni ez az első torrentem
Wow-hoz letöltöttem a Guesthelper-t és betettem az Interface/Addons mappába, de nem müködik, nem jelzi sehol hogy feltettem. Mit, miket kell még...
(részletesen válaszolj - kezdő vagyok) Thanks!
Letöltöttem a Tekken 6ot pspre, de nem működik. Cfw M33-3mam van. Mit csináljak?
Nem tudom hogyan kéne lecserélni a cfwt egy újabbra, vagy egy másikra, teljesen kezdő vagyok ebben a dologban! Aki tud segíteni, köszönöm! Mit kéne tennem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!