Létezik fiatalító kód (sims2)?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan kód sims 2-ben, ami megfiatalítja simet? Ismerem az időleállítót, csak azzal az a baj, hogy a gyerekek sem növekednek, azt meg nem szeretném! Az életcéljutalmakból is ismerem az elixírt, csak egy, hogy nagyon sokba kerül, 2, hogy csak 5-ször lehet inni, és 3, min. aranynak kell lennie hozzá(bár azt is ismerem, hogy boolprop testing... és Shifttel a simre, és felvinni max.ra, csak ez marha bonyolult :D) Tehát van ilyen kód?2011. júl. 29. 11:08
2/5 Pikachúúú 

válasza:

éjszakák kieg. randizol és életcél mutatód utána ha mindent megcsinálsz amit ir akkor platina lesz és lesz vagy 30 ezer pontod szóval nem tudom mi bajod van... Ja és házastársakkal is lehet randizni :D
3/5 A kérdező kommentje:
Szerinted mindenkinek van kieg.-e?
2011. aug. 1. 17:22
4/5 anonim válasza:
insimenator :D
töltsd le és a temporal adjustorral select agere katt ott vélaszd ki a kort nem kell hozzá kiegészítő ,én nem gyakran használom csak kisérletek céljából :P
5/5 anonim válasza:
és a vásárlás mód -> szórakozás -> összesnél találod ezeket a bigyókat egy homokóra amit mondtam előző válaszban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!