Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » EURO TRUCK SIMULATOR! Hogy...

EURO TRUCK SIMULATOR! Hogy kell fölvenni valami rakományt?

Figyelt kérdés
Csak megyek körbe-körbe a kamionommal,nem tudom,hogy mit kell csinálni??! sos kérlek segítsetek!
2011. okt. 15. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
a térkép jelzi , hol kell felvenni, ha megtaláltad a T betű megnyomásával tudod felvenni.
2011. okt. 16. 10:13
 2/2 anonim válasza:
F5-tel elő hozza a térképet, az odavezet egy telephelyhez ott kiválasztod mit akarsz szállítani és betolatsz a pótkocsi alá megnyomod a T -t és már mehetsz is utadra.
2013. okt. 31. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Euro Truck Simulator? (bővebben lent)

Azt szeretném megtudni,hogy hogyan lehet továbbfejlődni 1. szintről 2.-ra miket kell tenni(pl.mennyi pénzt kell gyüjteni a továbbfejlődéshez)?Előre is köszönöm az összes választ!

Euro truck simulator. Corrupted Installation. Reinstall application from original cd. Ez vajon mi?

Sziasztok már minden verziót megpróbáltam de akkor is ezt írja ki "Corrupted Installation.Reinstall application from original cd".Letöltöttem a hivatalos demót akkor is vajon mi rosebb lehet ez? Videókártya:Sapphire 4650 hd 1gb(ati)

Miért csinálja ezt az Euro truck simulator? Másoknál is volt ez?

Nem szeretem az automatikus váltót, ezért manuálra állítom, és egy ideig jó, majd elkezd belenyőlini a váltásba..2-es kellene kb erre felpakolja a legmagasabba, visszateszek 2-3at megint visszadobja törekszik a legmagasabb sebesség fokozatra. Beteszem hátramenetbe...

Honnan tudnám letölteni az Euro Truck Simulator Gold Edition-t magyarul?

A teljes játék kéne magyarul. elöre is köszönöm!

WingMan formula GP. Lehet használni euro truck simulator-ban?

Valamiért nem működik.CD nincs hozzá és a régi gépre volt telepítve (a kormánynak a cd-je) monst csak bedugom az usb-be de nem csinál semmit...sos mit csináljak?vmi beállítás vagy mi??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!