EURO TRUCK SIMULATOR! Hogy kell fölvenni valami rakományt?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt szeretném megtudni,hogy hogyan lehet továbbfejlődni 1. szintről 2.-ra miket kell tenni(pl.mennyi pénzt kell gyüjteni a továbbfejlődéshez)?Előre is köszönöm az összes választ!
Sziasztok már minden verziót megpróbáltam de akkor is ezt írja ki "Corrupted Installation.Reinstall application from original cd".Letöltöttem a hivatalos demót akkor is vajon mi rosebb lehet ez? Videókártya:Sapphire 4650 hd 1gb(ati)
Nem szeretem az automatikus váltót, ezért manuálra állítom, és egy ideig jó, majd elkezd belenyőlini a váltásba..2-es kellene kb erre felpakolja a legmagasabba, visszateszek 2-3at megint visszadobja törekszik a legmagasabb sebesség fokozatra. Beteszem hátramenetbe...
A teljes játék kéne magyarul. elöre is köszönöm!
Valamiért nem működik.CD nincs hozzá és a régi gépre volt telepítve (a kormánynak a cd-je) monst csak bedugom az usb-be de nem csinál semmit...sos mit csináljak?vmi beállítás vagy mi??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!