Melyik jobb? Alliance vagy Horde? És miért?
Figyelt kérdés
Esetleg ki melyiket szereti jobban?2011. dec. 31. 23:49
2/6 anonim válasza:
hordát mondják erősebbnek, mert ott keményebbek a játékosok de kezdők allianceval legyenek
3/6 anonim válasza:
A 2ik ku*va nagy baromságot irt !
Egyik sem erösebb eredetin EU-n BG egyszer ez gyöz egyszer az .
Egyébként mind2 oldalon voltam 3évig hordában most 1 éve aliban .
Az tény hogy alisok "kedvesebbek" valamennyivel jobb a guildezés is itt . nem a kur*a any*zás megy DS 25 wipe nál..
4/6 anonim válasza:
Én Hordás vagyok.. az tetszik jobban, de csak mert mikor kezdtem a haverok azt mondák oda mennyek. Azóta ki próbáltam már az Aliance-t is és merem állítani ,hogy ugyan olyan jó :) Stílustól függ ,hogy ki melyiket szereti. :)Erősségben sem nagyon különböznek egyszer az 1ik egyszer a másik nyer. Véleményem szerint tök mindegy ,hogy hordában vagy Aliance-ban kezdesz :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem Horde azért is mert sokkal segítőkészebbek mikor aliban voltam 100 goldot nem adtak volna hogy az artisan ridinget megtanuljam most hordában 1000-2000-reket dobálnak csakúgy meg akkor adnak 3000-ret is ha nekik mész kisszintűként pvp-ben :)
6/6 anonim válasza:
én allis vagyok :D de azért kipróbáltam a hordát is. nos szerintem az alliance jobb de nem erösség miatt :) szerintem itt kedvesebbek az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!