Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox360 flash kecskemét?

Xbox360 flash kecskemét?

Figyelt kérdés
Kecskeméten hol tom ki flasheltetni? Mennyi áron?

2012. jún. 5. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:

vatera.hu

Itt el tudod adni a konzolt, ha már játékokra sincs pénzed.

Szívesen.

2012. jún. 5. 13:45
 2/2 anonim ***** válasza:

De ge*i vagy szegény kérdezővel.

amúgy a kérdésre válaszolva Kecskeméten nem tudok helyet de az árakat ismerem és a Flash lt3.0 5000 ft ha slim akkor 8 ezer. :D

2013. jan. 13. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem tudok játszani a super mario flash-el?

Azt írja, hogy a nyilakkal lehet irányítani. De nekem nem megy. :(

Újabb flash kéne?

nemrég kiírtam a DiRT showdown meg a Ghost Recon Future Soldier-t xbox-ra berakom és azt írja ki hogy tisztítsam meg a lemezt. f1 2011 CoD MW3 gond nélkül megy. Lehetséges hogy ujabb flash kéne?

Prototype 2 xboxomon miért nem megy?

letöltöttem kiírtam és azt írja ki mintha nem lenne flashelve a gépem de én októberben flasheltettem viszi az xgd 3-as játékokat szóval nem értem

Keresek egy flash játékot de nem tudom a nevét és nagyon jó (? )

A játékot régen sokat játszottam. Felülnézetes és arról szól, hogy háztetőkre kell elhelyezni géppisztolyos, pisztolyos, puskás...emberkéket akiket lehet fejleszteni is. Az emberkék autókra lőnek akik jönnek az utcán. Először gagyi kocsik szoktak jönni aztán egyre...

Miért nem tölti be? (Képekkel. )

Fent vagyok egy játékoldalon, ahol hiába kattintok rá egy linkre, folyamatosan feldobja a "Hiba" ablakot (lásd: csatolt kép 2).Hol lehet a hiba? Az én gépemen vagy az oldalon?Próbáltam flash playert frissíteni, de a Google Chrome nem engedi, azt írja ki, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!