Xbox360 flash kecskemét?

válasza:vatera.hu
Itt el tudod adni a konzolt, ha már játékokra sincs pénzed.
Szívesen.

válasza:De ge*i vagy szegény kérdezővel.
amúgy a kérdésre válaszolva Kecskeméten nem tudok helyet de az árakat ismerem és a Flash lt3.0 5000 ft ha slim akkor 8 ezer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Azt írja, hogy a nyilakkal lehet irányítani. De nekem nem megy. :(
nemrég kiírtam a DiRT showdown meg a Ghost Recon Future Soldier-t xbox-ra berakom és azt írja ki hogy tisztítsam meg a lemezt. f1 2011 CoD MW3 gond nélkül megy. Lehetséges hogy ujabb flash kéne?
letöltöttem kiírtam és azt írja ki mintha nem lenne flashelve a gépem de én októberben flasheltettem viszi az xgd 3-as játékokat szóval nem értem
A játékot régen sokat játszottam. Felülnézetes és arról szól, hogy háztetőkre kell elhelyezni géppisztolyos, pisztolyos, puskás...emberkéket akiket lehet fejleszteni is. Az emberkék autókra lőnek akik jönnek az utcán. Először gagyi kocsik szoktak jönni aztán egyre...
Fent vagyok egy játékoldalon, ahol hiába kattintok rá egy linkre, folyamatosan feldobja a "Hiba" ablakot (lásd: csatolt kép 2).Hol lehet a hiba? Az én gépemen vagy az oldalon?Próbáltam flash playert frissíteni, de a Google Chrome nem engedi, azt írja ki, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!