MissHungary kérdése:
A Restaurant Empire-ben miért nem tudok betenni recepciós pultot?
Figyelt kérdés
Letöltöttem, és elkezdtem a Tutorialt. Ott egészen addig eljutottam hogy kiírja a halandzsákat, hogyha x-re rákattintok mit csinál. De amikor már engedné hogy berendezzek, csak a dekorációkhoz enged hozzáférni azaz csak képet, virágot/szobrokat/órákat, meg díszasztalokat tudok berakni az étterembe. A másik három berendezése rublika meg sötét és azt írja ki hogy ha rákatintok hogy "Ez a modul nem engedélyezett ebben a forgatókönyvben." Próbáltam előről is kezdeni a bevezetőt, de semmi... vendégek meg nem jönnek be ha nincs pult :(2012. júl. 11. 10:43
1/1 anonim válasza:
Ezer éves kérdés, de azért válaszolok! :)
Ha a tutorialt csinálod, akkor csak azt tudod éppen megvenni és elhelyezni, amit éppen elmagyaráz a játék. Ha éppen a fali dekorációkról tart beszámolót, akkor csak azt tudod lerakni és csak utána enged tovább lépni, ha megtetted amit kért. Persze ha már végigvitted a tutoriált szépen lépésről-lépésre, utána szabad lesz a pálya, és kedved szerint tudod berendezni az éttermet. H meg nem tetszik az, amiket a tutorial során leraktál, akkor törölheted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!