Johnny Pepper kérdése:
Mit mond Ezio ay assassins creed revelations-ban egy megmentett embernek?
Figyelt kérdés
csak egy átlagos polgárnak akit megmentett,. van benne egy arab szövegrész is: ,,akka dashim...-vagy valami ilyesmi?2013. márc. 2. 18:24
1/6 anonim válasza:
pontosan nem tudom de valami olyasmi hogy "rómának szüksége van rád. állj be a testvériségbe". de ne röhögj ki ha mégsem
2/6 anonim válasza:
Xd rev-ben Konstantinápolyban vagy ott kicsit hülyének néznék Ezio-t. De a brodában ezt mondja néha. Hát mindig mást mond. A lényege hogy "csatlakozz az assassinokhoz" pl mondta azt hogy ha jól emlékszem "ne félj nem vagy egyedül arkadesim..."
3/6 A kérdező kommentje:
Koszi ez jo de esetleg ezt mondjuk angolul nem tudnad?
2013. márc. 3. 02:19
4/6 anonim válasza:
Miért érdekel angolul? bocs az angolra már nem emlékszem. :D
5/6 anonim válasza:
Azért írtam rómát mert a revelations helyett brotherhoodot olvastam és abban rómában vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!