Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A battlefield3 bol a játékosok...

A battlefield3 bol a játékosok honan a fenéből szedik a hackeket ugy őszintén mert a neten műkődő heket ehez a játékhoz nem találni álandoan csak hackelnek élveszhetetlen ez a játék igy hogy álandoan hackelnek mért jo ez?

Figyelt kérdés

2013. júl. 3. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Aha, tehát milyen rossz, hogy sok a hacker, de azért te is kerestél hacket.

Ráadásul magyarul sem tudsz...

Mit is akarsz igazából itt?

2013. júl. 3. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Én még nem találtam heackert, az az érdekes...
2013. júl. 4. 11:30
 3/4 Ridzi válasza:
Pedig tényleg van.......hogy honnan van nekik?szerintem apuci megvette nekik jó pénzért......vagy valamelyik piacon....de egyébként én is tapasztaltam.......meg vannak fura dolgok amit nem értek.......pl.szinte a map tuloldalárol leszed egy kis hangtompittós pütyögövel egyetlen lövésből.....én elismerem h tud valaki de azért ez szerintem hagyjuk már nem cvagyok madár....
2015. okt. 28. 17:42
 4/4 Ridzi válasza:
még valami nem szeretnék senki pártján álni de tapasztalatból írom..pl.a cod5 szinte mindenki csalt még az admin is pofátlan módon.......és ez h rosz a sok hecker mégis érdeklődik hack után....ez azért van mert cod5-el nyomtam és tudom milyen amikor folyamat csalnak...engem is elkapott az ideg letöltöttem egy aimbotot....azt szétdaRÁLTAM MINDENKIT..NA AKKOR VOLT ÁM HISZTI....AZ MÁR MINDJÁRT NEM TETSZETT FÉLRE ÁLT A SZÁJUK-....
2015. okt. 28. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!