Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi az az activity és hogyan...

Mi az az activity és hogyan kell pontosan játszani?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:
2013. nov. 4. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Társasjáték. Mindig egy kártyát kell húzni, a rajta lévő dolgot lerajzolni/elmutogatni/körülírni. Ha a csapattársaid kitalálják megadott időn belül, akkor bizonyos számú mezővel tovább léphetsz a táblán. Itt tudsz venni, a dobozban természetesen szabályfüzet is van:

[link]

2013. nov. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok nekem activity feladványokat írni?

foleg mutogató és korulírós feladatok ellenéne.... kamasz gyerekeknek egy táborba készítem ossze a feladatokat és kifogytam az otletekbol... koszi

Ötletetek activityhez?

Mutogatòs részhez kéne. Elöre koszi

Ha van valakine Activity-je írna szavakat? Mutogatás, rajz, körülírás. Nagyon fontos.

Azért kéne mert külföldön vagyok és nem tudunk venni. De pár nap múlva megyünk haza és az itt lévő rokonokkal szeretnénk játszani egyet. Fontos lenne.

Activity-ben milyen feladványok szoktak lenni?

Aki tud párat, légy szíves mondja el.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!