Tauri WOW ot játszok de nem nagyon értek a talentekhez GNOME WARIOR. Ról van szó segítnétek? (többi lent)
Figyelt kérdés
nekem ehez a kasthoz kéne talent amivel ölök arms vagy furi melyik jobb ? éa tankolni dungokon prot de hoyg rakjam statusz pontokat ? linkelnétek eggy fejlődős JÓ talentot és eggy tankos JÓ talentot? előre is köszi de JÓ LEGYEN ERŐS ÜGYES MINDEN AMI KELL :D2013. nov. 28. 13:43
1/10 anonim válasza:
Te sem érted a wowot ahogy látom.
2/10 A kérdező kommentje:
ez mien komment volt? nem azért kérdek itt mert értem -.-
2013. nov. 28. 13:58
3/10 anonim válasza:
1. kommentelő te fogyatékos vagy
5/10 anonim válasza:
Én vagyok fogyi? A kérdés az hogy egy erős ügyes talent legyen! Erre most mit kellene mondani?xD Maga a kérdés egy vicc xD
6/10 anonim válasza:
1. kommentelőnek kell igazat adnom. ha nemérted a játékot ne játsz vele. én szerényen 5 éve wowozok, és máig nem sajátitottam el az egész játékot :D de nem vagyok akkora kocka vagy ijesmi hogy tudnom is kéne mindent, amm kis angol tudással bármijen tallentet meglehet csinálni. persze időbe fog telni
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha ilyet kérdez mert valahogy neki is meg kell tanulni jàtszani ti is kérdezősködtretek kezdőként nem??? Nem kell egyből mondni hogy akkor ne játszon....
8/10 Csiß válasza:
Ok,hogy kezdő..De olyan alap dolgokkal nincs tisztában,hogy jajajaj (gondolok itt a statusz pontokra (wtf??) és társaira).
9/10 anonim válasza:
Ok ebben igazad van de attol még nem kelll le hurrogni .És ha pl olyat kérdez mint a tax-ok ?mondjuk tallentot nem kérdeznékmert neten is annyivan mint magyar országon a cigányok....
10/10 anonim válasza:
Ezért szeretem taurit :D
(amúgy rühellem mint a szart)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!