Dead Space 2 vagy Borderlands 2? ( xbox 360 )
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvenni? Egyikre van csak pénzem, szóval megfontolandó :D i melyiket vennétek?2013. dec. 1. 14:42
1/5 anonim válasza:
A Dead Space 2 rövid (sajnos),és messze elmarad az első résztől.
A Borderlands 2 több hét végig tolni,kiváló co-op élmény ha megveszed akár tolhatjuk a Live-on,az 50-es szinthatárt 72-ig lehet fejleszteni két letölthető pakkal a játékból a GOTY is megjelent ami tartalmazza az összes DLC-t,és az egyik fejlesztő pakkot 61-es szintig,
szerintem a játéknak kiváló co-op élménye van az összes küldetést végig lehet együtt tolni.
Nézz mindkét játékból "walktrough"-ot a youtube-on és úgy dönts nem akarlak befolyásolni.
http://www.youtube.com/watch?v=3MR5JRctlpo
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
Borderlands-al tudok úgy is játszani, hogy két kontrollerrel és a másik karaktert a tesóm irányítja?
2013. dec. 1. 15:03
3/5 anonim válasza:
Igen de akkor kell a Live Gold tagság.
4/5 anonim válasza:
Szóval mindenképpen kell Gold tagság akár "system link" akár co-op-ot tolsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Az én profilomon van live. Kell a másikra is akkor? :O
2013. dec. 1. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!