Nyertetek már nagyobb összeget a Puttón?
Lottózóban dolgozom, de még soha életemben nem fizettem ki nagy nyereményt, eddig a legnagyobb összeg 60 000 Ft volt, de ez is 3 szelvényből adódott össze, és darabja 8000 Ft-ba került a vásárlónak.
Kíváncsi vagyok, nyert-e már valaki komolyabb összeget, de nem úgy, hogy nagy összeggel megjátszotta, és ezt vissza is nyerte, hanem hogy kis összeggel játszotta meg és nagyot nyert.

válasza:Na és Ötöslottóban például milyen gyakran fizettél ki nagy nyereményt (legalább négyest)? Vagy Kenóban többszázezret milyen gyakran fizetsz ki?
Puttóban a 8-as találat esélye nagyjából az ötöslottó négyesével mérhető össze. De míg a Lottóban nehéz nyerni, de a maximálisan elérhető nyeremény nagyon nagy, a Puttó tipikusan a kis és közepes mértékű nyeremények játéka. Nem fogsz vele milliárdokat nyerni, viszont kisebb összegeket könnyebb vele nyerni, mint akármelyik Lottóban.
Kapcsolódó kérdések:
NFS The Run vagy Battlefield 3?
Nekem eddig 10ezer Ft volt a legnagyobb összeg, csak kíváncsi vagyok, más nyert-e már többet. Lehet tényleg nyerni velük?
Online nem igazán sikerül össze hozni és eddig akár hol voltam nem árulnak még a westendhez hasonló nagyobb játékboltokban sem!
Esetleg milliós nagyságrendűt? Honlapcímeket szeretnék, lehetőleg magyar nyelven.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!