MetanHU kérdése:
Az S4league-ban hogyan szerezzek jó fegyókat?
Figyelt kérdés
már amateur szintű játékosoknál láttam nagyon dúrva itemeket hogyan szerezzek?2014. máj. 6. 21:44
1/1 anonim válasza:
figyelj! agyfasztkaptam a nevem vegyél fel és elmondom .. vagy veszel ap t vagy ha sok pent gyüjtesz költesz random shopra esetleg dismantlézel sok itemet ami minimum 10napos és akkor ad ilyen zöld Gear 1 eset sok gear 1est és 18gear 1böl sok gear 2 és abbol gear 3ast tudsz tehát érted... és lehet csiálni 11es Assasin Spy DAggert ami menö és kemény meg erös ..... és ilyen ... de ha örökös mondjuk bármilyen cuccot dismantlézel (Ruhákat ne amit örökbe kikaptál azokat 8x enchantold csak) mondjuk egy ruhát vagy fegyot ami örök és nemkell akkor adhat Coret vagy cellt és ha minimum van 1 core meg 1 celled akkor bármit megtudsz vele csinálni 1x most van a lucifer kard meg mindent De inkább assasin spy daggert!Apsok persze vesznek igazi pénzért... sima dismantléböl is tudsz itemeid leszerelésével szerezni kisebb craftolhatokat és mikor dagger ra rámész a lilára akkor kiirja miböl mennyi kell egyikböl csinálod a másikat gear 1 böl gear 2 abbol gear 3 és gear 1et meg 1 item ami minimum 10napos Dismantlézésével ami egykis téglalap ott a fegyon vagy amelyik cuccon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!