Mekkora különbség van a fifa13 és fifa 14 között?
Gondolom már a kérdés tárgytalan de szeretném a véleményemet kifejteni mint tapasztalt FIFA játékos.
Szóval 1-1 évet lehúztam mindkét játékkal mindkét játék nagyon tetszett, és megvannak az előnyei és hátrányai a másikkal szemben.
1.
Utolsó válaszoló jól mondtad hogy 1 év mire irányt vált a játékos ez nekem is feltűnt először hogy úgy mozognak mint a vemhes disznók :) de a beállításoknál van a felhasználói beállítás ott felraktam 65 re a gyorsaságot és a sprintsebességet is egyaránt, és ezzel olyan gyorsaságot reakció időt értem el mint ami volt a FIFA 13-ban.
2.
A grafika egyrészt jobb a 13-ban másrészt a FIFA 14-ben
lásd a mezgyűrődés sokkal jobb a 13-ban (szerintem) másrészt az arcok jobbak a 14-ben (nem mindegyik) (én erre javaslom a sweetfx nevű patchet és hidd el meg fog szépülni a FIFA ;).
3.
Játékmenetben a két FIFA nem tér el sokban a különbség amit egy átlag felhasználó észrevesz az a lövés a FIFA 14-ben a lövés jobban hasonlít a valósághoz.
4.
A FIFA 14 valamivel frissebb de ezt a problémát orvosolni lehet a 13-ban is :).
Amit még észrevettem hogy a FIFA 14 gyakorlóarénájában eltűnt a sorozat előző részeiben megszokható 3d-s fű (persze a meccsekben megmaradt).
Én azt tanácsolom hogy így már eltelt egy kis idő a KÉT játék közül érdemesebb megvenni a FIFA 14-et, viszont már a 16 közeleg így hát spórolnék arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!