Play Station 1 CD-ket hogy kell kiírni?
Figyelt kérdés
Olvasgattam, hogy az ISO fájlt kell, de nekem IMG van helyette. Másik, hogy, nem egy fájl hanem 3. Mindet írjam rá?2014. máj. 9. 10:08
1/3 A kérdező kommentje:
És még lenne egy kérdésem, hogy hogyan kell patchelni a játékokat?
2014. máj. 9. 10:12
2/3 anonim válasza:
A kiírást megcsinálja a nero program mivel hogy ezek képfájlok. mutasd meg a programnak s majd ő eldönti hogy melyik kell neki s mire. A többiben nem vagyok otthon ps1-ben.
3/3 anonim válasza:
Én Alcohol 120%-al írtam PS1-es CD-ket és nem adat, hanem image-ként kell írni. Ott ki is lehet vélasztani, hogy ps1-hez lesz. de csak a chippelt PS1 olvassa az írott lemezeket. Ha eredetid van, akkor felesleges küzdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!