Jocekbácsi kérdése:
SeeMTA-bam miket és hogy lehet craftolni?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy mit lehet craftolni. Töltényt miből és milyen formában lehet craftolni ?Vagy egyáltalán miket lehet? Légyszives oldal linket vagy képet küldjetek ha lehet.Videó is jó lenne.Olyat hogy keressek rá google-n ne írjatok mert már kerestem de nem találtam.2014. máj. 11. 13:28
1/2 anonim válasza:
A facebook oldalukon nézz utána, de szerintem youtube oldalukon is van róla videó. Egyébként az a szerver egy non-os szar, elárulom neked!:) (tapasztalat!)
2/2 anonim válasza:
Fegyvereket és drogokat lehet craftolni. Töltènyt csak venni tudsz a Fred nevű lőszeres NPC-től, ami jól el van valahol dugva...
De csak akkor tudsz craftolni ha illegális frakcióba vagy. A receptekre meg IC kell rájönnöd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!