Monster WoWon ki játszik? Ti akik Monsteresek vagytok milyennek találjátok? És szívesen játszanátok egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Én is WoWozok de nem tudok kivel mert gyakran nincs fent a barátnőm akivel játszok. Egyedül nagyon unalmas... Ki az aki jönne? (Monster realm)2014. máj. 12. 07:00
2/6 anonim válasza:
Teljesen játszható,én a pandás realmjével játszok és élvezhető,persze sok bug van,de melyik törtön nincs?
minden magyart szívesen várunk a hungarians elite klubban!
3/6 A kérdező kommentje:
Én is szeretem bár azért itt is vannak szerencsét lenek :P (pl.: én xD)de ha 1000000Ft-ot is adnának érte sem hagynámott a szerót :)
2014. máj. 14. 06:26
4/6 anonim válasza:
Pandán csak a spanyolok amik érdekesek :D:D:D Mi is nemrég alakultunk de már jó sokan vagyunk,közös bg-zések,instázások mennek ezerrel :D majd még a raideket is betámadjuk valamikor,ééés működnek az insták-raidek,szóval tényleg ajánlani tudom.
5/6 anonim válasza:
Hello hordás vagy?:) Mert nekünk Hordában van egy guildünk ha érdekel irj rám: Swennson
6/6 A kérdező kommentje:
Ha nem baj hogy van allis karim is akkor igen :)
2014. jún. 3. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!