Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Monster WoWon ki játszik? Ti...

Monster WoWon ki játszik? Ti akik Monsteresek vagytok milyennek találjátok? És szívesen játszanátok egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Én is WoWozok de nem tudok kivel mert gyakran nincs fent a barátnőm akivel játszok. Egyedül nagyon unalmas... Ki az aki jönne? (Monster realm)

2014. máj. 12. 07:00
 1/6 anonim ***** válasza:
milyen realm ez a monster WoW?
2014. máj. 14. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Teljesen játszható,én a pandás realmjével játszok és élvezhető,persze sok bug van,de melyik törtön nincs?

minden magyart szívesen várunk a hungarians elite klubban!

2014. máj. 14. 00:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is szeretem bár azért itt is vannak szerencsét lenek :P (pl.: én xD)de ha 1000000Ft-ot is adnának érte sem hagynámott a szerót :)
2014. máj. 14. 06:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Pandán csak a spanyolok amik érdekesek :D:D:D Mi is nemrég alakultunk de már jó sokan vagyunk,közös bg-zések,instázások mennek ezerrel :D majd még a raideket is betámadjuk valamikor,ééés működnek az insták-raidek,szóval tényleg ajánlani tudom.
2014. máj. 14. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Hello hordás vagy?:) Mert nekünk Hordában van egy guildünk ha érdekel irj rám: Swennson
2014. jún. 2. 17:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha nem baj hogy van allis karim is akkor igen :)
2014. jún. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!