Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Bármelyik PSP-t lehet ma már...

Bármelyik PSP-t lehet ma már flasheltetni?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom azt mondta, hogy akármelyik PSP-re lehet kamu digitális aláírásos FW-t rakni. Gondolkodom, hogy egy ilyen "PSP Street (E-1004)"-t beszerzek, mert viszonylag olcsó, ~25k, és nem lenne kedvem most megint használt után bóklászni apróhirdetős oldalakon. De nem tudom, hogy lehet-e törni (flasheltetni). Valakinek valami tapasztalat?

Ja és azért raktam a "játékok" kategóriába, mert itt biztos több "hozzáértő" ember van, mint az elektronikus készülékeknél.

2014. máj. 12. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogy bármelyiket lehet-e, az én régi PSPmet lehetett úgy, hogy custom firmwaret tettem a memóriakártyájára.
2014. máj. 13. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet bármelyiket...

E-1000res szériát nem ajánlom inkább vegyél használtan 3000-rest annak szebb a kijelzője (ebben legalább van wifi ha kell)

2014. máj. 13. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:
azt olvastam, hogy a 3000-res kijelzőhibás. De engem a wifi nem érdekel, én csak játszani akarok. Szerintem arra a célra tökéletesen megfelel, elvégre ez is ugyan olyan psp mint a többi, csak nincs benne wifi, meg az aksi nem kicserélhető (olyan könnyen)
2014. máj. 14. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Kijelző hiba kezdetben volt utána cserélték őket és szebb mint a többin
2014. máj. 15. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!