Miért ilyen kicsi az FPS-em GTA IV-ben?
2 magos 3Ghz-s Intel Pentium 4-es processzorom van,2GB RAM
és Radeon X1650-es videokártyám van,és még is 7.16 az átlag FPS.
Ezt a "Felmérés"-ben tudtam megnézni,de ilyen commandline.txt módszerrel is próbálkoztam már,de akkor meg nem tudtam felvinni semmilyen effektet.Valamivel fel lehetne vinni az FPS-t,ami működik is?Előre is köszi
Heló!
Először is, a géped nem valami erős. Nem írtad, milyen beállításokkal futtatod a gépet, de ha esetleg eléggé felnyomtad az értékeket, akkor ne csodálkozz, hogy ennyi az eredmény.
Viszont a GTA4 ennél combosabb gépeket is kikészít - értsd, a megjelenésekor felsőkategóriás gépnek számító egyedek -, ugyanis borzasztóan lett portolva pc-re. Sok mindent javítottak azóta, viszont még így sem tökéletes.
A legjobb az lenne, ha flekeresnéd a fórumokat, és a netes videókat, hogy mivel lehet javítani a rossz optimizáláson.
Viszont a fő probléma továbbra is a géped.
Közepes beállításokkal, valamint képernyőfelbontással is legalább 4 gb ramot javasolnék - a proci és a VGA mellett, sajnos ate karid a megjelenésekor is középkategóriás volt, és azóta majdnem 8 év telt el...
Minden beállítás a GTA-n belül,minden alacsonyon van.
És nem tudok berakni 4GB-t,mert DDR1-es alaplapom van,és így is most kaptam a gépet húsvétra.
Lowon valamennyivel jobban kellene menniee, de mint írtam, rettentően bénán hozták át pc-re.
háttérben futó programok minimalizálása, töredezettmentesítés és legalább 4-6 gb virtuális memória talán segíthet - azon túl, hogy rákeresel néhány fórumon a GTA 4 akadás, laggolás témákra.
Hát bocs hogy nem vagyok milliomos.
Most is egy Pocket Neo-ra gyűjtök,és nemsokára meglesz.
De nem veszek ezért új gépet.
Max. bezárok minden xart,és talán jobb lesz,meg a prioritás-t magas-ra rakom.
Tudom,de nem akarok venni másikat,nekem ez is elég gyors.
Win7 van rajta,de máshol is láttam,hogy a WinXP-n nekik egyáltalán nem laggolt
commandline.txt-vel mennie kellene,mertr a haveromnak lett 30fps-ről 70-80-ja
Csak még drivert telepítek,és akkor megnézem azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!