Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell a Wowot, tört...

Hogy kell a Wowot, tört magyar serveren futtatni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne tört szerverezzél, csak rontod ott a levegőt. Csinálj normálisat!
2010. jan. 17. 12:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg, van 8rugód a 30 napos regeléshez pajti? Mert nekem most nem fér bele.
2010. jan. 17. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:

8 rugó az 2 hónapra elég.

De nekem is van olyan hülye ismerősöm, aki már 2 éve fizet...

Amúgy a megfelelő patch-nek kell fentlennie, és a realmlist-et át kell írni a tört szerver címére.

Azt valahol gondolom a wow mappájába találod.

2010. jan. 17. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Kiválasztod, melyik szerveren akarsz játszani, megnézed a szerver milyen verziójú wow-ot "használ", fel patch-eled addig ameddig a kiszemelt szerver van. Megkeresed a szerver realm címét. A wow könyvtárban szövegszerkesztővel megnyitod a realmlist.wtf fájlt, belemásolod a szerver címét (csak az legyen benne, más ne. ami volt töröld ki. set realmlist-al kell kezdődnie) Regisztrálsz a szerverre, és kész.
2010. jan. 17. 12:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Oks, thx:)
2010. jan. 17. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Nincs ennyi pénzed, eléggé csöves vagy!

De elárulom neked, hogy a tört szerver sokkal lassabb és sza.abb...de én szóltam...

2010. jan. 17. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:

14:22

Mondja a felvilágosult 12 éves nagyfiú. Egy játékra könyörgöm? Ebben a világban éltek, azt se tudjátok mi a barátság, milyen az élet. Szánalom a mai fiatalság. És nem, én sem vagyok vén.

2010. jan. 17. 15:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Figyelj te kis pööcs, majd ha egyedül fogsz lakni, eltartani magad melózni és suliba járni akkor legyen ekkora a pofád, de amíg anyuci és apuci seggéében élsz addig szerintem kussoljál.
2010. jan. 17. 15:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy az értelmes válaszért, köszi!
2010. jan. 19. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem sincs rá pénzem, hogy fizessek 15+8k-t egy játékért amit utána még fizetsz tovább. Akkor én egy csóró csöves vagyok? Inkább veszek belőle élelmiszert meg kondibérletet és inkább elmegyek gyúrni, hogy nem a fejem legyen kocka alakú és ne csak itthon meresszem a valagamat. Ennyi. És a kérdezőnek igaza van.
2010. jan. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Scrabble. Ki szeret játszani?

Magyar online verzióról tudtok?

Hogyan készthetek minecraft szervert? Illetve milyen magyar tört szervereket tudnátok ajánlani?

S C B szervert ismerem, illetve Cubehoston szoktam nézni de ott nincs sok minecraft szeró.

Assassin's Creed Brotherhoodhoz nincs esetleg német szinkronhang vagy felirat?

Amit külön le lehet hozzá tölteni, eredeti játékhoz. Magyar úgy tudom, hogy nincs, igaz?

Hol találom a nyelvi fájlokat a windows könyvtárban?

Ki lehet menteni a magyar nyelvet belöle és késöbb más windowson futtatni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!