válasza:

válasza:Gankelni, azt jelenti, hogy a lanedről átmész egy másikra, váratlanul megtámadod az ellenséget, vagy ha jungler vagy, akkor ugyan ez, csak értelemszerűen a jungleből mész.
Stackelni, azt jelenti, hogy valamit halmozol. Lehet tárgyakat (pl az elején több doran's bladet veszel), tárgyak passzívját( Rod of Ages, Mejaias Soulstealer) vagy skilleket ( Nasus Q, Draven passzív, Cho'Gath ulti)

válasza:További kérdések:
Mert úgy tudom még csak pc-re jön ilyen. Egyébként a PC-s patch-hez hol lehet hozzájutni?
Mert nálam a karakterfejlesztő nem reagál, akármelyik gombot nyomom meg(és több szintet is léptem már).
És azt sem nagyon értem mi értelme van, hogy a rendszer meg tudja kavarni a számok sorrendjét? Ez változtat valamin? Mert szerintem nem. Vagy miről maradtam le? Nagyon nem vágom ezt az egészet.
Meg fog szűnni. Több helyen már nem kapható. Nem tudjátok hol lehet még Szegeden kapni? Köszönöm!
Vagy az úgy túl nehéz lenne?
Bedrock edition van nekem Xbox series S
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!