Dell inspiron 3542 Intel i5 Nvidea Geforce 820m 2gb 1000 gb HDD 4gb ram. GTA5 elfutna rajta?
és akkor most válaszd ki, melyik az.
Amúgy tök mindegy, ezen a laptopon nem fog elfutni a játék. Az ok pedig a processzor, 1.7 GHz-et tud és nincs rajta Boost mode, hogy felpörögjön a játék minimum 2.4 GHz-es teljesítményére.
https://www.youtube.com/watch?v=M5HkBC5OKXA
Itt egy gameplay a GTA V-ről
Nvidia GF GT 820M-es GPU-val illtve egy i5 4210U-s CPU-val 4GB RAM. Szóval körülbelül olyan teljesítmény, ami egy átlag i5-ös lapiban van. Persze nem max grafikával megy, de szerintem egész szép. Én is most fogok venni egy hasonló lapit annyi a különbség hogy i5 5200U-s proci van benne de nincs sok különbség a 2 között.
Én ezt néztem ki, a különbség hogy GT820M 2GB. Bár erről a GT820M típusról nem nagyon találtam információ-t, de általában a GT-k erősebbek mint a normál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!