Akció rpg játékot tudnátok ajánlani nekem?
Olyan játékokat keresek ami egy jó storyval és jó játékmenettel operál. Mint pl: Dark Souls , Mass Effect , Dragon Age , Fallout , Kotor.
Előre is köszi :)
17/l
Vampire: The Masquerade - Bloodlines - az Unofficial Patch-et is töltsd le hozzá, különben játszhatatlanul bugos
Witcher sorozat
Deus Ex: Human Revolution
Arx Fatalis + az Arx Libertatis mod, hogy modern gépeken is rendesen fusson
Bastion
Ha mindenképp RPG kell, akkor a Fallout 3 mellett a Skyrim. Viszont jó sztorival rendelkező játékok?
Life is Strange, The Wolf Among Us! Ezeket próbáld ki, ha egy eseménydús, izgalmas, sztorival megtömött játékot szeretnél!
Jó játékok még a Far Cry 3, Mafia II, Sleeping Dogs, Dead Island, Assassin's Creedek, Sniper Elite v2. Remélem 1-2 megtetszik, ha esetleg még nem ismerted volna.
Köszönöm szépen!
Ezeket ismertem mind, és játszottam is kivéve a Life Is Strange és a Bastion-el. Ezeket ki is próbálom. Köszönöm szépen még1x :) Ha jut még eszetekbe ilyen fajta játék, szóljatok nyugodtan :)
Ma jelenik meg PC-re a Final Fantasy Type-0: [link]
Még a PSP-s változattal játszottam, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!