Persze, hogy vannak. De a Battlefieldet nem azok veszik, akik csak lövöldözni akarnak egy kicsit, hanem azok, akik bele akarnak pakolni ezer órát, ezért kevés a használt példány.
Amúgy nem tudom, hol nézted, de Google keresés, első oldal:
Ezek szerint PS4 esetében működik még mindig ez az adás- vétel. Ha jól tudom PC-nél ilyesmire nincs lehetőség ugye? Ott ha megvetted utána használhatatlan már a játék.
2016. jún. 20. 10:18
3/9 anonim válasza:
Pc-n nincs ilyen...max régi játékokkal.
Konzolokon viszont igen. Xbox one on is.
Én sem tudom hol kerestel :D mert már minden oldalon vannak használt játékok.
Nekem nincs is más csak használt :D
De am ps4 nél érdemes a stort figyelni...most a bf4 + hardline 3000ft...
2016. jún. 20. 10:55
4/9 anonim válasza:
store*
2016. jún. 20. 10:56
5/9 anonim válasza:
Facebookon is rengeteg Ps4-es csoport van amiben cserélni és eladni is szoktak játékokat!
2016. jún. 20. 11:49
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, így nem is értem PC-re miért vesznek az emberek játékot, ha csak konzolok esetén megy ilyen jól ez az adok veszek dolog...
2016. jún. 20. 11:59
7/9 anonim válasza:
Nyílván a szebb grafika/irányitás miatt. Meg ugye van ami csak pc re van.
2016. jún. 20. 12:12
8/9 anonim válasza:
#6: Én pl. soha életemben nem adtam el videojátékot, úgyhogy ez nálam nem döntő szempont.
2016. jún. 20. 12:19
9/9 A kérdező kommentje:
Én Xbox 360on igen, nem vet fel a pénz és 1-1 játék több ezer forint, ha nem játszom vele akkor minek őrizgessem? Eladom a pénzből tudok venni egy másik játékot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!