Melyik tetszett jobban (már ha játszottál mindkettővel) darksiders 1 vagy 2?
A 2, de ezzel egyedül vagyok, mert mindenki más szerint jobb az első. Pedig szerintem a második hosszabb, változatosabb, jobbak a harcok, a puzzle-ök, van loot rendszer, fejlesztés,stb.
Állítólag a második irányítása nagyon rossz billentyűzettel, de miért játszanék ilyen játékokat billentyűzettel, mikor itt a kontroller?
Én elkezdtem az első részt kontrollerrel (xbox360), de akkora egy okádék volt az irányítás hogy valahol az elején abbahagytam. Harc közben forgatni kell a kamerát hogy láss, de:
1. A kameranézet írtó lassan vánszorog
2. Azzal az ujjaddal kell forgatni a kameranézetet, amelyikkel harcolsz. Szóval vagy forgolódsz, vagy csapkodsz.
Rémesen szutyok volt, ha legközelebb kedvet kapok hozzá tuti hogy billentyűzettel kezdek neki, bár fura mert ez a stílus kontrollerrel mindig jobb szokott lenni.
Én eddig csak a 2vel játszottam de nemrég ujrakezdtem nehezebben mert ez
Nem olyan hogy na akk észnélkül kaszabolok mert nem jó minden támadás mindenhova mert amikkel eddig játszottam xboxon vagy mutatta mit kell.nyomni a védéshez vagy a hangból megitéltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!