Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL champion kérdés?

LoL champion kérdés?

Figyelt kérdés

Főként supportként szoktam játszani, és nem tudom eldönteni milyen új champet vegyek. Eddig játszott supportok: Soraka(lvl6), Sona(lvl7), Janna(lvl 4 asszem...de lehet már 5). Nami-ban vagy Lulu-ban gondolkodom...szerintetek melyik a hasznosabb? Sok helyen hallottam, hogy Lulu elég op, mert nem csak suppként, de mid-en és top-on is tökéletesen megállja helyét. Nami-t meg alig látni. Eddig összesen szerintem 1-et láttam amióta 30-as vagyok(vagyis 1 hónapja)és így nem tudom felmérni az erősségét.

Szóval melyiket ajánlanátok a 2 közül?

2016. júl. 2. 17:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben egy tankos supportot vennék, mert nem ritka, hogy a top és jungle is papír.
2016. júl. 2. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen érdemesebb lenne tankosabb supportot venni pl:braum, thres. De szokott olyan lenni, hogy megkér az adc-m, hogy hozzak tankot vagy healelős karit....
2016. júl. 2. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Nami és lulu? szerintem tökmindegy! Nami abban jobb, hogy tud helt-t adni.
2016. júl. 2. 19:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Vannak tank champjeim amiket lehet vinni sup-nak ha a team setup olyan(alistar és blitz). De nem ez a kérdés :D
2016. júl. 2. 19:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Nami-t választottam, mert én úgy látom, hogy jobb support Lulu-nál. Igaz, ő jó mid-re és akár top-ra is, de mivel supp main vagyok így ez nem indok számomra.
2016. júl. 2. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Én ulti miatt Lulu-t mondtam volna, de ha már megvetted, élvezd ki azt :D

Amúgy Lulu mid meg top erősebb mint Nami, de supportként csak rajtad áll, melyiknek a játékstílusa jön be.

2016. júl. 2. 22:48
 7/12 A kérdező kommentje:

Tegnap óta mentem vele 5 meccset és omg nagyon tetszik :)

3-ban s osztályzatot értem el. Egy kicsit utána olvastam néhány külföldi fórumon is és sokan azt írták, hogy Nami nehezebb. Pedig szerintem rohadt könnyű :D elképzelhető, hogy kezdő support játékos kezében valóban nem a legjobb, nemtom...de én asszem megtaláltam a main supportomat.

2016. júl. 3. 11:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Én inkább a tankos suppokat szeretem, pl. Blitz, Thresh, Leona, Alistar. De Nami tényleg jó választás egy supportosnak. Én 1-2szer próbáltam, sztem jobb döntés, nekem nem igazán jön be lulu :D
2016. júl. 3. 17:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Lulu vagy Nami?

Szerintem Lulu érdekesebb champion, több mindent tudsz csinálni vele, de Nami opbb early game-el rendelkezik, ha jól eltalálod őket a q-val.

Viszont nem nagyon látom, hogy lenne tankos champed. Leona egy nagyon op cc-s tanky hős, csak tudni kell vele játszani. Igazából ha jókor elultizol vele akkor gg easy.

2016. júl. 4. 20:29
 10/12 anonim válasza:
Nekem lenne egy kérdésem. Soraka w-jének az életadását lehet magasabbra vinni 20 hp.nál? Mert nekem csak ennyi jött össze eddig vagy ez lenne a max?
2017. febr. 14. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!