LoL champion kérdés?
Főként supportként szoktam játszani, és nem tudom eldönteni milyen új champet vegyek. Eddig játszott supportok: Soraka(lvl6), Sona(lvl7), Janna(lvl 4 asszem...de lehet már 5). Nami-ban vagy Lulu-ban gondolkodom...szerintetek melyik a hasznosabb? Sok helyen hallottam, hogy Lulu elég op, mert nem csak suppként, de mid-en és top-on is tökéletesen megállja helyét. Nami-t meg alig látni. Eddig összesen szerintem 1-et láttam amióta 30-as vagyok(vagyis 1 hónapja)és így nem tudom felmérni az erősségét.
Szóval melyiket ajánlanátok a 2 közül?
Én ulti miatt Lulu-t mondtam volna, de ha már megvetted, élvezd ki azt :D
Amúgy Lulu mid meg top erősebb mint Nami, de supportként csak rajtad áll, melyiknek a játékstílusa jön be.
Tegnap óta mentem vele 5 meccset és omg nagyon tetszik :)
3-ban s osztályzatot értem el. Egy kicsit utána olvastam néhány külföldi fórumon is és sokan azt írták, hogy Nami nehezebb. Pedig szerintem rohadt könnyű :D elképzelhető, hogy kezdő support játékos kezében valóban nem a legjobb, nemtom...de én asszem megtaláltam a main supportomat.
Lulu vagy Nami?
Szerintem Lulu érdekesebb champion, több mindent tudsz csinálni vele, de Nami opbb early game-el rendelkezik, ha jól eltalálod őket a q-val.
Viszont nem nagyon látom, hogy lenne tankos champed. Leona egy nagyon op cc-s tanky hős, csak tudni kell vele játszani. Igazából ha jókor elultizol vele akkor gg easy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!