Miért fagy ki a Fifa 13?
Nem eredeti , Miután betölti a Messi képet utána jön be a nyelvválasztós rész és ott mindig ki fagy.Miért??
Már a replay.bin nevű vmi fájlt is írásvédetté tettem meg ilyenek és sehogy se tudom müködésre hozni. :( Előre is Thx!!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Játék közben néha teljesen kifagy. A gépem: proci:amd 6300 vga:gtx650 4gb ram
Lefagy a fifa rendszeresen mikor kilépnék egy meccs végén. nem tudo megnyomni a contiune gombot.. elég idegesítő mikor nyerek és nem menti el, hanem muszáj kilépnek másképp nem tudom használni csak a relog segít. aztán vesztésnek könyveli el mert kiléptem.
Mikor a naptárban akarok napokat átugorni akkor mindig lefagy .Ezt Hogy lehet Megoldani?
Vettem ma egy flashelt PSPt, és hát a Fifa 12 fut rendesen, de a nfs prosteetot elindítom, és csak a psp logó jön be. Ilyenkor ki kell kapcsoljam, hogy tudjam használni. Valamikro bejön, valamikor nem, ez mitől lehet?
megkaptam a fifa 14-et PS 2-re és hát elkezdtem játszani és pár perc után lefagy és újra kell indítani.és akkor is lefagy ha újraindítom.van több játékom ps 2-re azok nem fagynak le.egyszer se.és azt mondta az eladó akitől vettük hogy a ps-sel van hiba.pedig a többi játék megy.kérlek segitsetek.
Mikor bemegyek a vezérlése és ráklikelek arra hogy mék gobal adjam a passzot tudjátek meg kel nyomni azt a gombot amékel akarju.De mikor rá klikelek egyből lefagy mindig mr ujratelepitetem és még is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!