Playstation 4 internet kapcsolat?
Figyelt kérdés
Hónapokig tartó munka árán összegyűlt a megspórolt pénz, hogy végre tudjak venni magamnak egy PS4-et. Viszont apámnak már volt szerencséje kipróbálni a munkahelyén (éjjeli biztonsági őr) a konzolt és ő azt mondta hogy minden bekapcsolásnál 8-10 GB körül frissít és hogy nem tudja, hogy jó lenne ez az itthoni internet kapcsolattal. Nem értek nagyon ezekhez a dolgokhoz, viszont azt tudom, hogy ha PC re töltök valamit az általában 4-5 MB/sec, ami szerintem elég jó. Wifiröl persze. A Ps3 nál is egy jó fél-háromnegyed óra amire letöltött egy Far Cry 3 at, és szerintem ez jóval kisebb mint egy Witcher 3. Lényeg a lényeg milyen internet kapcsolat szükséges egy ps4 hez vagy jó-e ez a 4-5 MB/sec?2016. júl. 4. 23:36
1/4 anonim válasza:
Apa kitalál mindenféle mesét, hogy eltántorítson a vásárlástól.
2/4 anonim válasza:
" minden bekapcsolásnál 8-10 GB körül frissít..."
Ha ez így lenne, az 50. bekapcsolás után megtelne a winchester. Mondjuk én még sosem kapcsoltam ki, így önállóan tölti le a frissítéseket, de mióta megvan a gép, összesen kb. 3 gigányit töltött le.
A Playstation Network letöltési idejei borzalmasak, hiába van 500 megás netem, legutóbb a Just Cause 3 majdnem 24 óráig jött le. Egy haveromnak meg 5 óra alatt készen volt. Röhej.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat akkor nincs félnivalóm, 24 órát én is tudnék várni ha arról van szó.
2016. júl. 5. 12:07
4/4 anonim válasza:
Hát be is baszna ha 10gb okat frissítgetne :D azért nem minden játék olyan mint a unity xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!