Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik kormányt válasszam? (PC)

Melyik kormányt válasszam? (PC)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Erről a 2 kormányról lenne szó:

Thrustmaster Ferrari 458 Italia Racing Wheel

[link]

Trust GXT 288

[link]

A Thrustmaster, mint márka számomra már bizonyított, és örülnék, ha nem kéne mindenféle driverekkel törpölni. Viszont ebben nincs force feedback, ami a szintén Thrustmaster X360 kontrollerem után kisebb érvágás lenne számomra. :(

A Trust-nak ránézésre szimpatikusabb a pedálja, váltója, cserébe nem tudom, érdemes-e ezt a márkát választani. "Kamu" force feedback-je van, ami annyit jelent, hogy X360 kontrollerként kell felismertetni a kormányt, és onnantól már rezeg. Viszont akkor már érzésem szerint cseszhetem a 270 fokos kormányt, vagy tévedek?

Légyszi ne ajánlgassatok nekem 100+ ezres kormányokat. Egyrészt a páromat még így sem győztem meg, másrészt ennél többet amúgy sem áldoznék arra a 2 játékra, amihez nagyritkán használnám. Még nem mondtam, de valójában én egy párhuzamos világból írok, és ebben a világban csak ez a két kormány létezik (esetleg egy harmadik, ami hasonló árkategóriában van, csak elkerülte a figyelmem). Minden segítséget előre is köszönök!

2017. aug. 13. 10:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Eldarya. Melyik familiárist válasszam?

Sziasztok, van egy Pimpelem és Cyrsalimom. Melyiket keltsem ki? Jeleneg egy Sabalim van 44-es szerencsével, de gondolkozom azon, hogy leváltsam. Szerintetek melyik a jobb? Vagy hagyjam meg a Sabalit? A válaszokat előre is köszönöm!! :3

F1 esetleg versenyzős játékokhoz (PC) milyen kormányt ajánlotok 20000 FT körül?

Van egy kormány de az negyed fordulatos és ha egy kicsit döntök rajta nem érzékeli (nem fordul az autó), de csak az F1-el próbáltam.

Melyik játékot válasszam a kettő közül?

Rendeltem ps4-et, és két exkluzív játéka közül szeretnék választani amikre kíváncsi vagyok. Last of us (remastered) vagy uncharted1-3(remastered) ?

Melyik pc kormányt válasszam?

Főleg Euro Truck Simulator 2-höz meg f1-hez használnám.

Melyik kormányt válasszam szimulátorozáshoz? (PC)

Logitech DFGT vs Thrustmaster F430 Nem tudom melyiket válasszam. Nagyjából rFactor, Live for Speed-hez. Ha tudtok mondani okokat, hogy miért azt válasszam, akkor légyszi írjátok le! köszi

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!