Fifa 13-at hogyan tudom magyarra állítani?
Figyelt kérdés
Nem a kommentárra, hanem magára a játékra gondolok.2017. aug. 22. 10:33
1/1 anonim válasza:
Rakott a játékba? Ha nincs akkor tölts le valamilyen magyarítást.
Kapcsolódó kérdések:
Hogy kell magyarra állitani telefonon?
A higher lower nevü játékot telefonon magyarra lehet állitani?
Letöltöttem a ''Stick Of Truth'' nevezetű játékot de viszont Orosz nyelven van. Hogy lehet át állítani magyarra?
Nos,letöltöttem hozzá a magyarítást be is raktam a játék mappájába de ugyan úgy Orosz a játék és ha kiveszem az Orosz nyelvet akkor viszont nincsen szöveg:/ mindent próbáltam de sehogy nem akarja magyarra állítani
Hogyan tudom a Farming Simulator 15 nevű játékot magyarra állítani?
A válaszokat előre is köszönöm.
Hogyan tudom magyarra állítani a steam-ről letöltött játékot?
Letöltöttem a steam-ről egy játékot, aminél ki volt írva, hogy a magyar is támogatott nyelv. Amikor telepítettem nem volt opció a nyelv kiválasztására, hanem automatikusan angolul tette fel és a játék menüjében sincs lehetőség a nyelv megváltoztatására. Az oldalon...
Xbox one-on assassin's creed 4 black flag menüjét nem lehet magyarra állitani?
Beállítottam magyarra és a felirat magyar de a menü és minden más angol maradt.Az xbox store-bol vettem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!