Nyertes1000 kérdése:
Hol tudom megvenni a FIFA 13-at?
Figyelt kérdés
Dobozos kellene, valakinek nincsen meg ? vagy egy kódja ?2018. febr. 25. 17:50
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Érdemes megvenni a Fifa 18at?
Az ultimate team miatt venném meg de mivel még sosem játszottam ezzel a játékmóddal ezért kérdezem.
A fifa 16-ot megéri-e megvenni?
Szóval 3000 ft-om van és nagyon szeretnék ultimate teamezni. Szoktak még rajta játszani?
Megéri megvenni a FIFA 18 standard editont?
Régen szerettem a FIFA játékokat, de évek óta nem játszottam már velük. Gondolkozom, hogy beruházok rá, de érdemes a standarddal? Vagy inkább várjak jövőre és a 19-et előrendelésben több extrával az ultimate-hez? Mit gondoltok?
Nem tudom megvenni a Fifát. Milyen alternatívát ajánlotok?
Nem tudom megengedni magamnak, valami ingyenes játék kéne, főleg az Ultimate Team funkció mozgat meg. Ha valakinek van régebbi Fifája és ideajándékozná azt nagyon megköszönném
Miért nem indul el a fifa 18 Demo?
Indítás után fekete képernyő és kilép. Érdemes így megvenni? Gép konfig : i5 proci,12 gb ram, GTX 1050 VGA.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!